Ανακύκλωση μετάλλων

Εμπειρία από το 1993.

Στην εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε., παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακύκλωσης μετάλλων και σιδήρου, με στόχο να συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και να διευκολύνουμε ιδιώτες και επιχειρήσεις να απαλλαγούν από το άχρηστο/περίσσιο απόθεμά τους.

 

Έχοντας πάνω από 29 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχουμε αναπτύξει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την περισυλλογή, επεξεργασία και ανακύκλωση μετάλλων (χαλκός, αλουμίνιο, μπρούντζο, μολύβι, μοτέρ, ανοξείδωτα και καλώδια), από ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων, όπως:

  • Μεταλλικά απορρίμματα βιοτεχνιών
  • Μέταλλα από κατεδαφίσεις ή ανακαινίσεις κτηρίων
  • Μεταλλικά υλικά από οικιακές συσκευές κ.ά.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμού και διαφάνειας αναλαμβάνουμε να καλύψουμε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη που σχετίζεται με την ανακύκλωση μετάλλων.

 

Οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων, είναι έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν. Δεσμευόμαστε για την άριστη διαχείριση και ανακύκλωση των μετάλλων σας, προσφέροντάς σας τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

 

Τηλεφωνήστε, τώρα, στο 6936160841 και ενημερωθείτε για τις τιμές σήμερα!

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε.

Εμπειρία από το 1993

Όντας από τους πρωτοπόρους του κλάδου γνωρίζουμε πως πρέπει να λειτουργήσουμε για την πλήρη αξιοποίηση των μετάλλων σας.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Το πολύπειρο προσωπικό μας εγγυάται για την άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας.

Ακρίβεια Μετρήσεων

Η διαφάνεια και οι ‘’καθαρές’’ δουλείες είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε. προς διευκόλυνση των πελατών της, προσφέρει δωρεάν την τοποθέτηση και χρήση απορριμματοφόρων κάδων στις εγκαταστάσεις σας, κατά τη διάρκεια της συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε., στα Ιωάννινα, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ανακύκλωση μετάλλων και την απόσυρση αυτοκινήτων.

Ανακύκλωση αυτοκινήτων
Ανακύκλωση μετάλλων
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
hCaptcha