Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Μεγάλη ποικιλία σε είδη φανοποιίας και μηχανικά μέρη.

Στην εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε., στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών μας έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, με μεγάλη ποικιλία σε είδη φανοποιίας και μηχανικά μέρη.

 

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρείτε ανταλλακτικά οχημάτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, ό,τι όχημα και αν έχετε, μπορούμε να βοηθήσουμε!

 

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως έπειτα από τόσα χρόνια λειτουργίας έχουμε καταφέρει να θεωρούμαστε ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης ανταλλακτικών και ανακύκλωσης αυτοκινήτων όχι μόνο στα Ιωάννινα, αλλά σε ολόκληρη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών, και ανακαλύψτε μια πλήρη γκάμα για νέα και παλαιά μοντέλα αυτοκινήτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε με την εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑ - ΑΝΕΤΕ Α.Β.Ε.Ε., στα Ιωάννινα, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ανακύκλωση μετάλλων και την απόσυρση αυτοκινήτων.

Ανακύκλωση αυτοκινήτων
Ανακύκλωση μετάλλων
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
hCaptcha